Natasja Lagerweij

Natasja Lagerweij

Iedereen een wereldverbeteraar!”

Dat is mijn missie. En daaraan wil ik bijdragen met dat wat ik het liefste doe. Sinds ik me kan herinneren heb ik een passie voor internet met haar onbegrensde mogelijkheden. Vele jaren heb ik besteed aan het vinden, toepassen en maken van internet apps. Anderen noemen mij ook wel eens NaTOOLja 😀

Vroeger werkte ik voor grote bedrijven zoals Interpolis en LeasePlan. Zij waren heel tevreden met mij, maar ik miste iets. Het betaalde goed en toch bood het me nauwelijks voldoening.
Gelukkig heb ik nu mijn BIG WHY gevonden: een 100% sociale en duurzame economie. Een systeem waarin geen verliezers zijn, alleen maar winnaars.

Daarom deel ik al mijn website kennis, ervaring en creatieve energie met wereldverbeteraars. Met jou dus!